Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Krabpaal Zwart

€ 45,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

De krabpaal Zwart in de vorm van een boom is 90 cm hoog, hij is verdeeld in 5 etages, waar de kat vrij doorheen kan bewegen en luieren, maar ook loeren en spelen met andere katten. Een stevige structuur met een brede basis zorgt voor de stabiliteit van de krabpaal. Het belangrijkste voordeel van de boom is een gezellig huis, dankzij hetwelk de kitten vrij zal kunnen rusten.
UITVOERING - Krabpaal is gemaakt van sisaltouw van plantaardige oorsprong, dat wordt vervaardigd uit agavevezels. Het is ecologisch en dus veilig voor onze huisdieren. Het geheel wordt gecompleteerd met een basis bedekt met zacht bont.
KATTENSPEL - aan de boom hangt een pluizige muis aan een elastiek, die de nieuwsgierigheid van de kat prikkelt en de kat aanzet tot spelen of jagen.
UNIVERSELE AANTREKKELIJKHEID - de krabpaal onderscheidt zich door een modern en gezellig ontwerp, waardoor hij in elke kamer goed zal staan. Een kattenboom zal perfect passen in elk interieur - ongeacht de stijl of accessoires.
SPECIFICATIE - kleur: bruin / beige, afmetingen (hoogte / breedte): 90x31cm.
Uitzonderlijk esthetisch en duurzaam een kat krabber is de perfecte plek om klauwen te scherpen. Elke eigenaar zou moeten nadenken over dit praktische geschenk voor zijn huisdier - anders kan hij een versnelde renovatie en onverwachte uitgaven verwachten als gevolg van beschadigd behang of meubilair.   Elk katje heeft een plek nodig om zijn klauwen te scherpen - een kattenkrabber is hier perfect. De buitenste laag van een grote krabpaal bestaat uit een versterkt vlechtwerk van sisaltouw, dat perfect bestand is tegen scherpe klauwen.

De bodems van de krabpaal zijn bekleed met uiterst zacht bont, dat garant staat voor een comfortabele rust met spinnen op de achtergrond . Het belangrijkste voordeel van de boom is een gezellig huisje. Een extra optie om te rusten is een buis die op het 3e niveau van de krabpaal is geplaatst. De kitten zal in staat zijn om vrij te rusten. 5 niveaus van observatie om de nieuwsgierigheid van de kat te bevredigen. In geval van verveling kunt u ook op jacht gaan naar de muis die _ op een rubberen band _ op de 4e verdieping van de krabpaal is geïnstalleerd - u kunt hem vangen en aanvallen.

De kattenkrabpaal past perfect in elk interieur - ongeacht de stijl of accessoires. De boom is geschikt voor katten van verschillende rassen.

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Daarom vragen wij wel uw toestemming. Lees gerust onze privacybeleid.