Geen producten (0)

Identiteit van de onderneming

Animal Stuff

Marguerite Yourcenarstraat 5

8000 Brugge / B

+32 (0)488 07 50 50

traens.consulting@telenet.be

Algemene voorwaarden

Ieder verklaart de onderhavige algemene verkoops- en leveringsvoorwaarden te hebben gelezen alvorens een bestelling te plaatsen.

Alle artikelen zijn inclusief btw.

Van zodra u een bestelling hebt geplaatst is van rechtswege een koopovereenkomst tot stand gekomen.

Van zodra er een betaling tot stand is gekomen wordt de bestelling verwerkt.

Alle artikelen zijn doorgaans onmiddellijk leverbaar. Het kan echter voorkomen dat bepaalde artikelen een langere leveringstijd hebben of definitief uitverkocht zijn.

In dit geval krijgt u hiervan bericht.

Het pakket wordt steeds geleverd op het door u aangegeven adres.

Voor de verzendingskosten in België wordt steeds een bedrag van 6,95 euro (inclusief btw 21%) aangerekend. Voor sommige artikelen is er geregeld een actie en zijn er géén verzendingskosten!

U heeft steeds het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden gebruikt te maken van uw herroepingsrecht van onbeschadigde en ongebruikte artikelen.

Het herroepingsrecht kan uitgeoefend worden door ons per brief of per mail op de hoogte te brengen en het artikel binnen de termijn van herroeping aan ons te retourneren in de originele verpakking.

Alle kosten en risico's van retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn zullen niet aanvaard worden.

In geval van overdadige retourzendingen behouden wij het recht om toekomstige bestellingen te weigeren.

Cadeaubon : de cadeaubon dient u bij een aankoop volledig te spenderen. Indien het bedrag van aankoop lager bedraagt dan het bedrag van de cadeaubon is er geen recht op een tegoed.

De persoonlijke gegevens worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor een geautomatiseerde verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer.

Wenst u géén mailings meer van ons te ontvangen dan kunt u ons dit altijd meedelen.

Indien u bezwaar hebt tegen verstrekking van uw gegevens aan derden dan kunt u dit eveneens meedelen.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de omschrijving en of de prijs. De voorraad kan afwijken van de reeële situatie. Hiervoor kunnen wij ook niet aansprakelijk gesteld worden. Bestellingen die niet geleverd kunnen worden worden automatisch geannuleerd en terugbetaald binnen de 7 dagen.

Animal Stuff behoudt steeds het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te aanpassen.

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Daarom vragen wij wel uw toestemming. Lees gerust onze privacybeleid.