Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Hondenrugzak - Reistrolley 4 in 1

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Hondenrugzak - Reistrolley 4 in 1

Het is een rugzak. Het is een rollende drager. Het is een handbagage. Het is een autostoeltje. Het is het Zwitserse zakmes onder de hondendraagtassen! Onze stevige 4-in-1 Roll Around verandert eenvoudig van het ene type hondendraagtas in het andere voor maximale veelzijdigheid en gemak. Ontworpen om kleine honden, katten en andere huisdieren tot 12 kilo mee te nemen in treinen, auto's, metro's en meer, het is gewoon één van de beste reiskoffers die er zijn!

Behalve dat hij perfect is voor op reis, is de hondenrugzak ook geweldig om huisdieren veilig te houden op weg naar de dierenarts, terwijl je boodschappen doet, moeilijke paden bewandelt, wandelt in gebieden met veel verkeer, enzovoort. Als je de hondenrugzak eenmaal hebt, zul je er zoveel toepassingen voor vinden dat je je huisdier nooit meer thuis wilt laten!

Reizen kan stressvol zijn voor onze katten en honden, maar onze hondendraagtas kan angst helpen verminderen. Met sterk maar lichtgewicht gaas aan drie zijden en een voorflap die naar beneden kan worden gerold, kan je huisdier zien wat er aan de hand is terwijl hij zich nog steeds behaaglijk en veilig voelt in de gewatteerde en comfortabele reismand. Zodat je meer kunt genieten van je reizen met een rustigere, blijere hond.

 

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Daarom vragen wij wel uw toestemming. Lees gerust onze privacybeleid.